Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit augustus, 2011 tonen

Spreekt u Miss, Mrs en Ms correct uit?

Spreekt u Miss , Mrs en Ms correct uit? U spreekt de drie titels voor vrouwen als volgt uit: Miss als /mis/ Mrs als /misiz/ of /misuz/ Ms als /miz/ of /muz/ U kunt de uitspraken ook horen op http://www.howjsay.com . Wilt u meer informatie over het thema? Neem  contact  op met Greet of bezoek de website:  https://www.lerencommuniceren.eu .

Wat is het verschil tussen Miss, Mrs en Ms?

Wat is het verschil tussen Miss , Mrs en Ms ? In het Engels is Miss voor ongetrouwde vrouwen, Mrs voor getrouwde vrouwen en Ms voor elke vrouw. Ms is de hedendaagse stijl om een vrouw aan te schrijven of aan te spreken. Dat is gemakkelijk, dan moeten we niet weten of ze getrouwd is of niet. Bovendien is het een eerlijke tegenpool voor het mannelijke Mr . Wilt u meer informatie over het thema? Neem contact op met  Greet  of bezoek de website:  http://www.lerencommuniceren.eu .

Wat is het verschil tussen Mr. en Mr?

Wat is het verschil tussen Mr. en Mr ? Mr . is Amerikaans Engels voor mister en Mr is Brits Engels voor mister . Lang geleden schreven de Britten ook Mr. met een punt. Wilt u meer informatie over het thema? Neem  contact  op met Greet of bezoek de website:  http://www.lerencommuniceren.eu .