Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe gaat u om met agressie?

Hoe gaat u om met agressie? Spreek over de uitwegen die er nog zijn in de situatie. Dit is één van de gouden tips bij omgang met agressie.

Wilt u leren om hoe u beter kunt omgaan met moeilijke of agressieve bezoekers? U kunt op het internet een cursus volgen "Voorkomen van en omgaan met agressie en geweld in de winkel". De cursus komt uit Nederland en is gericht op winkelpersoneel. Ook al staat u niet in een winkel en verkoopt u geen producten, u kunt veel opsteken. Vervang in uw fantasie de klanten door uw bezoekers, de producten door uw diensten en de vragen door de vragen die u dikwijls hoort. De cursus is degelijk, duidelijk, vlot en interactief: een aanrader.

1. Zoek een moment waarop u ongestoord 45 minuten op het internet kunt.
2. Ga naar http://www.veiligindewinkel.nl.
3. Zet het geluid van de computer aan.
4. Volg de informatie, de tips, de filmpjes.
5. Beantwoord de vragen.
6. Maak de toets.
7. Slaagt u voor de toets? Dan krijgt u per e-mail een certificaat.

Wilt u meer informatie over het thema? Neem contact op met Greet of bezoek de website: http://www.lerencommuniceren.eu.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe verwijst u naar een bijlage?

Hoe verwijst u naar een bijlage? Schrijf als bijlage of in de bijlage . Ook al leest u in België dikwijls "in bijlage vindt u de...", betekent het niet dat dat correct is. In juist Nederlands verwijst u als volgt naar een bijlage: In de bijlage vindt u de nieuwe kalender Als bijlage vindt u de nieuwe kalender In de bijgevoegde kalender ziet u ... Wilt u meer informatie over het thema? Neem  contact  op met Greet of bezoek de website:  http://www.lerencommuniceren.eu .

Wat is het verschil tussen Miss, Mrs en Ms?

Wat is het verschil tussen Miss , Mrs en Ms ? In het Engels is Miss voor ongetrouwde vrouwen, Mrs voor getrouwde vrouwen en Ms voor elke vrouw. Ms is de hedendaagse stijl om een vrouw aan te schrijven of aan te spreken. Dat is gemakkelijk, dan moeten we niet weten of ze getrouwd is of niet. Bovendien is het een eerlijke tegenpool voor het mannelijke Mr . Wilt u meer informatie over het thema? Neem contact op met  Greet  of bezoek de website:  http://www.lerencommuniceren.eu .

Hoe schrijft u een advocaat aan?

Hoe schrijft u een advocaat aan? Schrijf "Meester" en de familienaam . Wanneer u een brief, fax of e-mail schrijft naar een advocaat, begint u niet met de algemene aanschrijving "geachte". U schrijft dan bijvoorbeeld: - Meester Vermassen - Meester Verwilghen Schrijft u naar een notaris of een gerechtsdeurwaarder? Dan schrijft u naar de functie: - Mijnheer de notaris - Mevrouw de notaris - Mijnheer de gerechtsdeurwaarder - Mevrouw de gerechtsdeurwaarder Andere vormen van aanschrijving, aanspreking en titulatuur in België vindt u op taaladvies.net . Wilt u meer informatie over het thema? Neem  contact  op met Greet of bezoek de website:  http://www.lerencommuniceren.eu .